WEDDINGPLANNER

Het is zover : hij heeft je gevraagd op zo'n ontroerende manier dat je met tranen in je ogen "Ja" hebt gezegd. Jullie gaan trouwen ! wat nu ?

Misschien denken jullie dat jullie het wel aankunnen om de bruiloft zelf te organiseren ? Weet dat een bruiloft plannen enorm veel tijd in beslag neemt. Jullie hebben beide een drukke baan en een zeer actief sociaal leven. Voor jullie moet de focus liggen op genieten van één van de belangrijkste gebeurtenissen in jullie leven.

Een weddingplanner is best wel een grote uitgave-post in jullie budget, maar laat mij toe om jullie de voordelen van het inhuren van een weddingplanner even voor jullie op te sommen :

  • Een weddingplanner neemt een groot deel van de organisatie op zich en zal jullie gedurende het hele traject met haar deskundige ervaring kunnen helpen om de juiste beslissingen te nemen. Ze zal een groot deel van jullie stress wegnemen.
  • Jullie hebben al best wel een duidelijk beeld van hoe jullie droomdag er uit moet zien. De weddingplanner heeft, dankzij haar breed netwerk van bekwame leveranciers, de juiste partners om aan jullie wensen te voldoen.
  • Trouwen  moet tegenwoordig niet meer helemaal volgens de soms strenge huwelijksetiquette verlopen. Toch is het handig dat de weddingplanner op de hoogte is van de gangbare etiquette en andere wetenswaardigheden betreffende het huwelijk.
  • De weddingplanner denkt mee, geef veel tips en brengt originele ideeën aan. Ze is zelf creatief aangelegd en altijd op zoek naar de nieuwe trends in de sector.
  • Soms heb je alleen maar nood aan een luisterend oor, de weddingplanner luistert en is altijd beschikbaar (binnen de afgesproken dagen/uren) voor haar klanten.
  • Op de dag van de bruiloft zal de weddingplanner discreet, maar efficient alle facetten van de dag controleren en in goede banen leiden zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van jullie grote dag.
  • Tenslotte neemt ze al de "saaie" elementen van jullie huwelijksplanning op zich zoals een draaiboek maken, een planning maken,...