Hoe kunnen we jullie helpen ?

Wij bieden verschillende formules aan, gaande van een planning van A tot Z,  een unieke styling tot enkel een weddingconsult.


Amandine's luxe weddingpakket

Weddingplanning van begin tot eind, met alles erop en eraan! No stress: dit betekent niet dat je zomaar je trouwdag uit handen geeft en er zelf niks meer over te zeggen hebt. Wel dat jullie volledig kunnen focussen op de leuke dingen, terwijl den Atelier van Amandine de rest doet.

Als volwaardige  weddingplanner ben ik tussenpersoon en eerste aanspreekpunt voor jullie, jullie gasten, leveranciers en alle andere betrokken personen. Voor een vlotte en heldere communicatie.

Daarnaast begeleid ik onder andere bij:

 • Uitwerken van moodboard & styling tot een concept dat 100% bij jullie past.
 • Zoektocht naar leveranciers en items, van DJ, fotograaf over foodtruck, tot photobooth en floriste.
 • Volledige coördinatie en planning van jullie trouwdag (of -weekend): een waterdicht draaiboek, up-to- date budget en leveranciers die doen wat ze moeten doen. Jullie zonder stress en kalm en iedereen gelukkig.
 • Gastvrouw & ceremoniemeester: op de trouwdag zelf ben ik vanaf het begin aanwezig om alle laatste controles te doen, iedereen te verwelkomen, de planning in goede banen te leiden, en vooral om jullie zorgeloos te laten genieten.

Het full service wedding planning pakket start vanaf €2.450 (excl. vervoerskosten).

Interesse? Leuk! Klik hier voor meer info of een vrijblijvend kopje koffie.

Ceremoniemeester of gastvrouw

Voor koppels die het heerlijk vinden om hun bruiloft volledig zelf te plannen, maar op de dag zelf liever genieten dan in de weer zijn met draaiboek of tafelschikking. Een ceremoniemeester neemt alle praktische zaken uit jullie handen en zorgt voor een 100% stress-vrije bruiloft. Zelf hou ik trouwens meer van de term 'gastvrouw' - ceremoniemeester klinkt zo streng!

In Nederland wordt die taak dikwijls gegeven aan  een goede vriend van de bruidegom of aan één van de getuigen, dat kan en mag natuurlijk, al willen zij misschien ook meegenieten van jullie huwelijksfeest zonder dat ze zich moeten bekommeren met planning of in de keuken zitten tijdens de openingsdans omdat er een probleem is met de weddingcake.

Tijdens het eerste gesprek overlopen we samen jullie geplande dag en maken we een draaiboek en dagplanning. In de week voor de bruiloft worden alle afspraken nog eens definitief bevestigd met de feestzaal, de leveranciers, en andere belangrijke personen zoals ouders en getuigen. Zo kan iedereen volledig klaar staan om er voor jullie een fantastische dag van te maken!

Op de trouwdag zelf ben ik vanaf het begin aanwezig om alle laatste controles te doen, iedereen te verwelkomen, de planning in goede banen te leiden, en vooral om jullie zorgeloos te laten genieten.

Den Atelier van Amandine treedt op als gastvrouw / ceremoniemeester vanaf €895.00 (excl. vervoerskosten).

Interesse? Leuk! Klik hier voor meer info of een vrijblijvend kopje koffie.

De magie van Amandine

Je hebt een overvloed aan prachtige trouwbeelden gevonden op Pinterest of Instagram. Natuurlijk wil je ook zo'n instagram-proof huwelijk maar hebt je geen tijd of weet je niet hoe de perfecte sfeer te creëren ? Je kan mij ook inhuren voor het stylen van je huwelijk of je verjaardagsfeestje. We maken veel zelf in ons atelier, hebben reeds een mooie voorraad aan decoratiespullen en aan unieke vintage stukken. Indien nodig werken we samen met andere leuke verhuurbedrijven.

En de bloemen ?

Indien het simpel mag blijven en er geen te ingewikkelde installaties worden verwacht doen we het zelf, maar we werken ook samen met zeer getalenteerde  floristen. Veel koppels en hun familie willen ook wel meehelpen bij de opbouw en het versieren, maar uit ervaring weten we dat we het efficients werken met ons tweetjes.

Omdat ik zeer veeleisend ben voor mezelf en altijd perfectie nastreef, zal ik meestal niet ingaan op de combinatie weddingplanner - styling. Al hangt het wel af van de grootte van het project.

Interesse? leuk ! Klik hier voor meer info of een vrijblijvende kopje koffie.

Den Atelier van Amandine kan je huwelijk omtoveren tot een magisch plaatje vanaf € 1.950 (excl. vervoerkosten).

Goeie raad van Amandine

 Je bent met veel goesting en vol vertrouwen aan je trouwvoorbereidingen begonnen, maar hier en daar hebben jullie wel raad en advies nodig. Maak gebruik van de kennis en  de ervaring van een professionele weddingplanner, net zo lang en en zoveel jullie nodig achten, volledig op maat.

Jullie bepalen zelf op welke vlakken jullie ondersteuning nodig hebben en hoeveel uur je hieraan wil besteden. Tijdens het gesprek krijgen jullie volop inside tips & tricks en een professionele, objectieve kijk op de organisatie van jullie trouwfeest. Na afloop van de sessie(s) krijgen jullie tools mee om zelf verder mee aan de slag te gaan.

Onderwerpen die aan bod kunnen komen:

 • Ontwerp van moodboard, thema en kleurschema.
 • Je wil leuke tips voor een vrijgezellenfeest
 • Hoe maak ik een draaiboek op ?
 • Planning en/of budget: ik kijk met deskundig oog naar jullie planning en/of budget en help om knelpunten op te lossen.
 • Op jacht naar de perfecte feestlocatie: tips & tricks.
 • Gasten uit het buitenland: hoe pakken we dit praktisch aan?
 • ... [vul zelf maar aan met jullie vraag!]

De prijs voor een consult op maat is €65 per uur (excl. vervoerskosten).

Interesse? Leuk! Klik hier voor meer info of een vrijblijvend kopje koffie.